NATURAL PETS ACADEMY – RAVINTOTERAPEUTIN PALVELUT –
yrittäjä Sari

Nykäise hihasta, kun haluat ruokkia lemmikkisi luonnonmukaisesti, tarvitset apua ruokavalion muutokseen, lemmikkisi kärsii allergian kaltaisesta oireilusta, lemmikilläsi on atopiaa, lemmikilläsi on syömiseen liittyviä ongelmia, tarvitset apua erikoisruokavalion suunnitteluun, haluat ruokintasuunnitelman jalostuskoiralle,
pennulle tai seniorille tai kaipaat apua lemmikin ylipainon hoitoon. Ravintoterapialla saavutetaan parhaat tulokset yhteistyössä eläinlääkärin kanssa eikä ravintoterapia korvaa mitään eläinlääkärin määräämää hoitoa tai lääkitystä. Luonnollisella ravinnolla voidaan kuitenkin tukea koiran kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Ravintoterapia on aina yksilöllistä ja ruokarutiinit laaditaan LempiLemmikin arkeen ja tilanteeseen sopiviksi.

TMI KORATRIMMAAMO TMI KAMU
Iiris Teittinen
050 572 3428

”Kaikkien rotujen trimmaukset, pesut ja kynnenleikkuut ammattitaidolla. Olen Iiris Teittinen Koiratrimmaamo Kamun yrittäjä. Olen toiminut kokopäivätoimisena trimmaajana 10 vuoden ajan. Minulta hoituvat näyttelytrimmaukset usealle leikattavalle ja nypittävälle rodulle. Nautin työstäni erilaisten koirien parissa ja tulen hyvin juttuun myös haastavampien kamujen kanssa. Työssäni pyrin siihen, että koiran trimmauskäynti on koiralle miellyttävä kokemus. Palveluitani käyttämään ovat kaikki koirat tervetulleita.”

ELÄINOSTEOPAATTI PGCert
Heidi Ruuskanen
040 773 8097
osteopaatiheidi@gmail.com
www.eläinosteopaatti.fi

”Olen eläinosteopaatti Heidi Ruuskanen. Valmistuin 2020 Osteopathic Centre of Animals koulusta Englannista, jossa opiskelin Stuart McGregorin koulutuksessa. Hoidan koirien tuki- ja liikuntaelinvaivoja osteopaattisin hoitokeinoin. Hoitotekniikoina käytän pehmeitä nivelten artikulaatiotekniikoita sekä pehmytkudostekniikoita ja venytyksiä. Tavoitteena on saada nivelten liikelaajuudet normaaliksi sekä pehmytkudokset rennoiksi. Näin verenkierto sekä aineenvaihdunta toimivat normaalisti ja hermokudoksilla on vapaa elintila. Kaikenikäiset ja -kuntoiset koirat ovat tervetulleita hoitoon kotikoirista urheilu- ja
työkoiriin.”

Hinta 75 € / krt (sis. alv. 24 %)

TMI SATU TOLVANEN
040 912 1887

”Kraniosakraaliterapiaa, Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen hoitoa hevosille, koirille ja ihmisille. Bene Statera-jäsenkorjausta eläimille. Hoidoissa voin yhdistää oppejani myös shiatsun ja refleksologian kursseista. Myös laserhoidot ja perushierontaa ja fasciakäsittelyä eläimille.
Kehon virheellinen käyttö ja virheellinen tapa liikkua on suurin ongelmien aiheuttaja. Hoitoja tulisi käyttää mahdollisimman paljon ennaltaehkäisevinä hoitoina, koska silloin saadaan terveet kudokset kestämään mahdollisimman paljon rasitusta sekä lihasten palautuminen nopeutuu, kun aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu. Kuten myös mobilisaatiolla pidetään yllä nivelten liikkuvuutta ja toimintakykyä. Myös fasciakireys voi estää lihasten toimimisen kunnolla. Kehon virheellisestä käytöstä voi seurata myös toimintahäiriöitä niveliin. Fasettilukko-oireilla tarkoitetaan nikamien välisten pienten nivelien liikkuvuuden ja elastisuuden vähenemistä.

Näillä hoidoilla voimme vaikuttaa mm. asentovirheisiin, liikkeen rajoittumisiin, ontumisiin, haluttomuuteen liikkua, lihas- ja faskiakireyksiin tai -jäykkyyteen. Hoidoilla voidaan myös tasapainottaa parasympaattista hermostoa ja lievittää kipua ja stressiä. Hoitoja voi käyttää tukihoitona mm. ihosairauksien, erilaisten tuki- ja liikuntaelinten sairauksien, ruoansulatus- ja suolisto-ongelmien, hormonaalisten ongelmien tai kroonisen kivun hoidossa.
Hoidan kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltä. Myös käyttäytymisessä ilmenevät ongelmat voivat johtuakin kehossa ilmenevästä stagnaatiosta.”

LEMMIKKIKUVAUKSET
Johanna Aho

044 0580445

”Taiteilija-yrittäjä Johanna Ahon huusholliin astui ensimmäinen afgaaninvinttikoira vuonna 2003. Samantien hän ajautui sekä paikallisen vinttikoirakerhon että rotuyhdistyksen toimintaan yhdistysaktiivina. Vuoteen 2011 mennessä kotona oli jo yksi saluki ja kaksi afgaania, ja kennelnimelle Azarang syntyi afgaanipentue yhteistyössä ystävän kanssa. Koirien valokuvausharrastus kasvoi siinä sivussa ja muistikortille kertyi satoja kuvia niin omista kuin muidenkin koirista. Kotoa löytyy tällä hetkellä kaksi saluki-tyttöä.
2018 Aho valmistui media-assistentiksi ja aloitti graafisen suunnittelun työt yrittäjänä pienessä kahden hengen Osuuskunta Revontulikuussa. Myös kuvataiteilijana toimiva Aho on valokuvauksen saralla erityisen mieltynyt muotokuvaukseen ja lemmikkikuvaukseen, ja on kiertänyt niin Varkaudessa kuin lähikaupungeissa pitämässä POP UP-lemmikkikuvauspäiviä säännöllisesti. 20 vuoden koirakuvauskokemuksella on hyvä kuvailla kaikenlaisia karvatassuja, jokaisen rakkaita perheenjäseniä.