YRITYS

LempiMurre on paikallinen, täysin suomalaisomisteinen yksityinen lemmikkialan yritys. Se on syntynyt elinikäisestä kiinnostuksesta, kunnioituksesta ja rakkaudesta lemmikkieläimiin sekä halusta tarjota niille laadukkaita tuotteita ja palveluita jokapäiväiseen hyvinvointiin ja sen myötä onnelliseen elämään LempiLemmikkinä. LempiLemmikkiä on aina lupa myös vähän (sanoiko joku ”vähän”?) hemmotella ja sen ehkä huomaat, kun astut myymälään.

YRITTÄJÄ SARI

Lemmikkieläimet ovat olleet osa elämääni lapsesta saakka. Ensimmäisen ihan oman koirani, shetlanninlammaskoiran, sain vuonna 1978 ja sittemmin rakkaus erityisesti koiriin on ollut pysyvää.
Pikkuhiljaa mukaan elämääni vipelsi hamstereita ja marsuja. Sen jälkeen seuraksi liihotteli linnut. Mutta lopulta koirat veivät koko käden. Myöhempien koirieni tiibetinspanielin ja shetlanninlammaskoiran jälkeen omaksi roduksi valikoitui griffon. Griffonini imaisivat minut ensin mukanaan näyttelymaailmaan ja jo kokolailla alkumetreillä kasvattajaksi. Pienimuotoinen kasvatustyöni käynnistyi vuonna 1996. Nyt, 2020-
luvulla, aktiivivuodet ovat takanapäin; kotona majailee rakkaista rakkaimmat eläkeläiskoirat sekä kodin kuningatar Nuppu-kissa – yrittäjän omat LempiLemmikit. Saan paljon iloa ja hyvää mieltä, kun voin kuitenkin yhä jakaa ajatuksia ja kokemuksia matkan varrelta mukaan tarttuneiden ystävien ja asiakkaiden, muiden LempiLemmikkien omistajien kanssa.

Lemmikkieläintarvikkeiden maailmassa olen ammattimaisesti puuhastellut vuodesta 2007, jolloin kohdalleni napsahti jättipotti: unelmaduuni Itä-Suomen Lemmikkikeskuksen palveluksessa. Vuosien varrella nimet vaihtui, neliöt pysyi; päivälleen 16 vuotta kertyi mittariin matkaa. Vuonna 2023 on tullut aika kokeilla omien siipien kantavuutta ja perustaa omia arvojani ja ajatuksiani heijasteleva ikioma puoti.
Kevättalvella 2023 valmistuin Natural Pets Academyn Ravintoterapeutiksi. Koulutukseni turvin pystyn nyt entistä kattavammin auttamaan LempiLemmikkien ruokinnallisissa haasteissa. Hyvinvointi lähtee sisältäpäin ja ravitsemus on siinä kenties merkittävimmässä roolissa. Perusniksit ja -neuvot tulevat yhä edelleen kaupantekijäisinä, mutta haasteellisemmissa tilanteissa suosittelen Ravintoterapeutin palveluitani.

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan, mutta ainakaan toistaiseksi valikoimiimme eivät kuulu eläimet, koska arvojemme mukaisesti LempiLemmikit tulisi ostaa suoraan vastuuntuntoisilta kasvattajilta. 

Tulehhan tuppaan ja kerro toiveitasi valikoimasta ja palveluista. Tehdään LempiMurresta yhdessä alueen LempiEläinten LempiPuoti!

Toimin läheisessä yhteistyössä suomalaisten tukkureiden kanssa, joten myymälässäni on käytössä myös kaikki suomalaisten maahantuojien tarjoamat lisäedut, kuten BonusCard-järjestelmä.

LempiMurre lemmikkiliike